Afyonkarahisar Belediyesi’nin öğrencilerin, uzaktan eğitime kolay erişebilmeleri için başlattığı ‘Askıda Tablet- TV’ kampanyasında dağıtımlar başladı.
Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek öğrencilerimizin derslerinden uzak kalmaması için başlatılan kampanya sonunda titiz incelemeler neticesinde tespit edilen ihtiyaç sahibi 500’e yakın öğrencimize tablet dağıtılacağını ifade etti.
Afyonkarahisar Belediyesi’nin çocuklarımızın eğitimine büyük önem verdiğini kaydeden Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, “Göreve geldiğimiz günden bu yana eğitime verdiğimiz desteğe bir yenisini daha ekleminin mutluluğunu yaşıyoruz. Hatırlanacağı üzere ilk ve ortaöğretim öğrencilerimize burs desteğimizin yanı sıra kırtasiye desteğimiz, son olarak ise başlattığımız kampanya neticesinde 500’e yakın öğrencimizin tablet ihtiyacını karşılıyoruz. Onların derslerinden geri kalmasına gönlümüz asla razı olamazdı. Arkadaşlarımızın yapmış olduğu titiz araştırmalar neticesinde öğrencimizi bizzat evlerinde ziyaret ederek tabletlerini teslim edeceğiz. Bu vesileyle ben tüm öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyorum. Belediye olarak her zaman onlara destek olmaya devam edeceğiz” dedi.
DOLAR
Alış: 15.77
Satış: 15.84
EURO
Alış: 16.55
Satış: 16.61
GBP
Alış: 19.60
Satış: 19.75
AFYON
ADANA
ADIYAMAN
AFYON
AĞRI
AKSARAY
AMASYA
ANKARA
ANTALYA
ARDAHAN
ARTVİN
AYDIN
BALIKESİR
BARTIN
BATMAN
BAYBURT
BİLECİK
BİNGÖL
BİTLİS
BOLU
BURDUR
BURSA
ÇANAKKALE
ÇANKIRI
ÇORUM
DENİZLİ
DİYARBAKIR
DÜZCE
EDİRNE
ELAZIĞ
ERZİNCAN
ERZURUM
ESKİŞEHİR
GAZİANTEP
GİRESUN
GÜMÜŞHANE
HAKKARİ
HATAY
IĞDIR
ISPARTA
İSTANBUL
İZMİR
KAHRAMANMARAŞ
KARABÜK
KARAMAN
KARS
KASTAMONU
KAYSERİ
KIRIKKALE
KIRKLARELİ
KIRŞEHİR
KİLİS
KOCAELİ
KONYA
KÜTAHYA
MALATYA
MANİSA
MARDİN
MERSİN
MUĞLA
MUŞ
NEVŞEHİR
NİĞDE
ORDU
OSMANİYE
RİZE
SAKARYA
SAMSUN
SİİRT
SİNOP
SİVAS
ŞANLIURFA
ŞIRNAK
TEKİRDAĞ
TOKAT
TRABZON
TUNCELİ
UŞAK
VAN
YALOVA
YOZGAT
ZONGULDAK
Afyonkarahisar Belediyesi’nden Uzaktan Eğitime Destek
Yorumlar
Yorumlar (Yorum Yapılmamış)
Benzer Haberler
-
Aydın’dan gelen öğrencilerden Kaymakam Düzgün’e ziyaret
-
Afyon Valisi değişti, Gökmen Çiçek Kayseri’ye gidiyor
-
ESOB’un yeni başkanı Cengiz Üstün
-
Protokol Üyeleri birlik ve beraberlik mesajı verdiler
-
Bayramlaşma Töreni Taş Medrese’de yapıldı
-
MHP’de bayramlaşmaya yoğun ilgi
-
İyi Parti İl Başkanlığı’nda bayramlaşma töreni
-
Saadet Partisi Teşkilatı’ndan bayramlaşma töreni
-
AK Parti’de bayramlaşma töreni
-
Başkan Zeybek’ten Ramazan Bayramı mesajı
-
Vali Gökmen Çiçek’ten Ramazan Bayramı mesajı
-
AK Parti İl Başkanı Uluçay’dan Ramazan Bayramı mesajı

